خواص انگور برای بدن انسان
سلامت استخوان
انگور منبع ریزمغذیهایی نظیر مس، آهن و منگنز است که همگی در تشکیل و قدرت
استخوانها نقش مهمی دارند. انگور سبز یا زرد دارای فلاوونوئیدی از خانواده تاننها
به نام کاتچین میباشد. کاتچین از ابتلا به پوکی استخوان پیشگیری میکند؛ زیرا به
علت خواص ضدالتهابی و آنتیاکسیدانی که دارد، از استرس اکسیداتیو و التهاب جلوگیری
مینماید و روند تخریب بافتهای استخوانی را به تاخیر میاندازد.
از سوی دیگر مطالعات اولیه نشان داده است که پروسیانیدینهای هسته انگور نیز میتوانند استحکام و رشد استخوانی را بهبود بخشند. بنابراین مصرف انگور بهعنوان بخشی از رژیم غذایی میتواند به جلوگیری از تغییرات استخوانی وابسته به سن از جمله پوکی استخوان کمک کند هرچند توصیه به مصرف مکملهای مشتق از آن برای این منظور به بررسیهای بیشتری نیاز دارد.
انگور و سنگ کلیه
انگور میتواند با قلیایی نمودن ادرار خطر تشکیل سنگهای
اسیداوریکی را کاهش دهد و با داشتن مقادیر قابلملاحظهای آب به افزایش حجم ادرار
کمک نموده و فشار بر کلیهها را کاهش دهد.
هستهی انگور سرشار از «فنولیکها» و «پروآنتوسیانیدین» است که هر دو جزو آنتیاکسیدانهای قوی محسوب میشوند. این آنتیاکسیدانها باعث تقویت کلیهها شده و آسیبهای وارد شده را ترمیم میکنند. اثرات انگور به دلیل دارا بودن همین آنتیاکسیدانها و ویتامینهایی از جمله ویتامین C، E و بتاکاروتن به مدت 3 روز در کلیهها فعال میماند و به همین دلیل از این میوه به عنوان درمانی طبیعی برای این اعضا یاد میشود. تمام ترکیبات انگور به دفع سموم از کلیهها کمک کرده و باعث بهبود عملکرد آنها میشوند.
[ بازدید : 57 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : ]