فواید مصرف تخم کتان
تخم کتان و پوکی استخوان
تخم کتان از پوکی استخوان و تحلیل رفتن بافت استخوانی
جلوگیری میکند. تحقیقاتی که بر روی موشهای آزمایشگاهی انجام شد، حاکی از به
تأخیر افتادن تحلیل استخوانی در موشهای آزمایشگاهی بود که با تخم کتان تغذیه شده
بودند و این امر به سبب وجود اسیدهای چرب امگا-3 موجود در تخم کتان میباشد.
بیماری های قلبی و عروقی
تحقیقات بسیاری نشان داده است امگا-۳ موجود در دانه های کتان از طریق
مکانیسم هایی مانند اقدامات ضد التهابی و تنظیم نمودن ضربان قلب، به بهبود سیستم
قلبی عروقی کمک می کند. یکی از مهم ترین خواص تخم کتان، کاهش فشار خون می باشد. از
این رو خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را کاهش می دهد. همچنین رژیم غذایی
حاوی دانه های کتان از سخت شدن و گرفتگی شریان ها جلوگیری می کند و از این رو موجب
حفظ سلامتی قلب می شود. امگا-۳ نقش
بسزایی در تنظیم ریتم قلب دارد و در درمان آریتمی (ضربان قلب نامنظم) و نارسایی
قلبی مفید است. پژوهشگران دانشگاه هاروارد مصرف روزانه ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری دانه کتان را به بیماران قلبی یا آنهایی
که زمینه ابتلا به ناراحتی های قلبی دارند، توصیه می کنند.
[ بازدید : 92 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : ]