خواص کلم بروکلی
کلم بروکلی و کاهش خطر سرطان
کلم بروکلی نیز مانند دیگر سبزیجات هم گروه خود حاوی
ترکیب شیمیایی پیچیده ای است که عملکرد آن از پیشرفت سرطان جلوگیری می کند و زمینه
ابتلا به سرطان های پروستات، سینه، کولون و راست روده را کاهش می دهد. ترکیبات فیتوشیمی،
سولفورافان و فیتو نوتریمان عامل چنین تاثیرات مهمی هستند. مصرف نصف فنجان کلم
بروکلی در روز یا دو فنجان در هفته برای بهره مندی از این خواص کافی است.
سرشار از آنتی اکسیدان
استرس اکسایشی ناشی از عملکرد رادیکال های آزاد موجود در
محیط با تاثیر بر سلول های پوست و همچنین دیگر اندام های داخلی موجب تاثیر منفی بر
سلول های بدن می شود. آنتی اکسیدان های موجود در کلم بروکلی مانع از فعالیت این
سلول های خطرناک می شوند که هدف آنها کاهش التهابات، پیری زودرس و خطر پیشرفت
بیماری های مزمن است. مهم ترین نمونه آن ویتامین C است
که عملکرد آن موجب تقویت اکسیژن رسانی به سلول ها می شود.
[ بازدید : 74 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : ]