روغن نارگیل و کاهش وزن
رفع گرسنگی و کاهش اشتها
رفع
گرسنگی، کاهش اشتها و کنترل حملات شدید گرسنگی از دیگر مزایای مصرف روغن نارگیل
است. این امر می تواند ناشی از نحوه متابولیسم اسیدهای چرب روغن نارگیل باشد، زیرا
کتون حاصل از گوارش تری گلیسیرید های زنجیره متوسط موجود در روغن نارگیل سبب کاهش
اشتها می شود.
در پژوهش نخست، افراد شرکت کننده (۶ نفر) مقادیر مختلفی از تری گلیسیرید های زنجیره بلند و متوسط را مصرف نمودند. بر اساس نتایج، کسانی که بیشترین میزان تری گلیسیرید های زنجیره متوسط (MCT) را دریافت کرده بودند، روزانه به طور متوسط ۲۵۶ کالری کمتر مصرف می کردند. نتایج دیگر مطالعه نشان می دهد که مصرف تری گلیسیرید های زنجیره متوسط در وعده صبحانه، سبب کاهش قابل توجه میزان کالری مصرفی در ناهار می شود.
کاهش وزن، افزایش میزان مصرف انرژی و چربی سوزی
روغن نارگیل به دلیل برخورداری از تری گلیسیرید های زنجیره متوسط (MCT)، در افزایش میزان مصرف انرژی موثر است.
نتایج یک مطالعه نشان می دهد که مصرف ۳۰-۱۵ گرم تری گلیسیرید های زنجیره متوسط در روز، مصرف
انرژی روزانه را ۵% (یعنی
حدود ۱۲۰
کالری) افزایش می دهد. روغن
نارگیل همچنین برای چربی سوزی بسیار مفید است زیرا اشتها را کور می کند و روند
چربی سوزی را تسریع می کند. به سوزاندن چربی جمع شده دراطراف کمر و شکم کمک می
کند.
[ بازدید : 52 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : ]